VIERBOER stelt zich even voor
Na jaren lang kozijnen te hebben geproduceerd voor con-collega's zijn wij ons sinds 2019 gaan focussen op het totaalpakket. Dat wil zeggen het leveren en monteren van aluminium kozijnen. Dit alles uiteraard vanuit onze eigen hoogwaardige productieruimte waar wij u overigens graag uitnodigen.

VIERBOER ZOEKT:

–         Calculator
–         Werkvoorbereider/Tekenaar
–         CNC programmeur

Wat zoeken we?  

Momenteel wordt alles vanuit het kantoor aangestuurd door de drie koppige directie. Om de huidige groei door te trekken en onze organisatie stabiel te maken, zijn wij op zoek naar vier á vijf collega’s op kantoor.

Wij zijn net zo hard op zoek naar ervaring als naar schoolverlaters. Nederlandse taal, technisch inzicht en computerkennis wordt vanzelfsprekend verwacht. Kennis van AutoCAD is handig en bekendheid met Logikal zou helemaal mooi zijn.

Bij VIERBOER hebben wij een eigen productielocatie, waar wij met vijftien collega’s kozijnen produceren. Deze collega’s worden versterkt door een geavanceerd machinepark met een oudere FOM-LMT65 en een splinternieuwe FOM-LMX650. Laatst genoemde zoekt een buddy die hem gaat begeleiden.

Hoe solliciteer ik?

Wij kunnen net als iedereen zeggen dat we korte lijnen hebben en jong & dynamisch zijn, dus dat doen we ook bij deze. Anders dan anders zitten we bij VIERBOER niet te wachten op motivatiebrieven, maar willen we direct in gesprek.
Wij zijn van mening dat je in gesprek beter tot je recht komt en we zijn trots om ons bedrijf en wellicht je nieuwe werkplek te laten zien.

Voel jij je aangesproken om mee te groeien met onze organisatie, maak dan een afspraak met Richard Boer. In verband met wellicht je huidige werk, begrijpen wij als geen ander dat een gesprek overdag niet altijd past, in overleg is alles mogelijk.

Aangezien we graag in gesprek gaan, is een beller altijd sneller, maar mailen mag ook.

richard@vierboer.nl // 06 555 808 65

Menu