VIERBOER stelt zich even voor
Na jaren lang kozijnen te hebben geproduceerd voor con-collega's zijn wij ons sinds 2019 gaan focussen op het totaalpakket. Dat wil zeggen het leveren en monteren van aluminium kozijnen.

VIERBOER ZOEKT:

–        vier collega’s in productie / assamblage

–       één collega projectleider

–        één collega AutoCAD tekenaar 2D (3D/BIM op termijn)

Wat zoeken we?  

Wij zijn net zo hard op zoek naar ervaring als naar schoolverlaters. Nederlandse taal en technisch inzicht is voor iedereen een pre. Voor de functie van projectleider en tekenaar wordt verwacht dat deze ervaring hebben in soort gelijke functies. Bekendheid met Logikal zou helemaal mooi zijn.

Bij VIERBOER werken we momenteel met een team van 30 personen en geavanceerde machines aan mooie projecten door het gehele land. Waarbij wij het transport in eigen beheer hebben (met autolaad kraan voor glasplaatsing) montage wordt momenteel veelal uitbesteed aan vaste onder aannemers.

Wat bieden we?  

Bij VIERBOER staat de mens centraal. Wij bieden jou wat bij je past. Op financieel als op persoonlijk vlak.

Daarnaast werken wij met de CAO Metaal en Techniek.

Hoe solliciteer ik?

Wij kunnen net als iedereen zeggen dat we korte lijnen hebben en jong & dynamisch zijn, dus dat doen we ook bij deze. Anders dan anders zitten we bij VIERBOER niet te wachten op motivatiebrieven, maar willen we direct in gesprek.
Wij zijn van mening dat je in gesprek beter tot je recht komt en we zijn trots om ons bedrijf en wellicht je nieuwe werkplek te laten zien.

Voel jij je aangesproken om mee te groeien met onze organisatie, maak dan een afspraak met Richard Boer. In verband met wellicht je huidige werk, begrijpen wij als geen ander dat een gesprek overdag niet altijd past, in overleg is alles mogelijk.

Aangezien we graag in gesprek gaan, is een beller altijd sneller, maar mailen mag ook.

richard@vierboer.nl // 0321 745 761

Menu